dimecres, 17 de setembre del 2014

Voyage dans la Lune (Georges Méliés, 1902)


El cinema va representar una gran revolució al segle XX. Avui dia, malgrat la competència d'altres formats, manté una posició preeminent en les arts plàstiques. 3D i efectes especials diversos intenten atraure un públic que va cada vegada menys a les sales.
Però... com començà la màgia del cine? Us avance el film de Méliès, un gran creador d'il·lusions. En parlem a classe?





2 comentaris:

Unknown ha dit...

Aquest film que vam vore a classe,m´ha cridat molt l´atenció.
A l´inicí me pareixia una pel·licula que em feia risa,pero si la analitzem ens quedem amb la boca oberta,perque sabent que aquesta pel·licula te la friolera edat de 112 anys i la veiem amb deteniment podem clasificarle com un film excepcional en la seua epoca perqué als inícis del cinema el màxim que és podia veure era la salida dels trabajadors de la fabrica,l´arribada d´un tren...
En conclusió podem dir que aquest film m´ha fastinat vist el temps que té i lo avancada que esta en comparació a altres de la mateixa época.

víctor jarque ha dit...

Aquesta película la varitat que no men. Va entretenir pero aquesto no quita que me haya fascinat per cómo esta feta ja que aquesta film te la cantidad d'anys de 112. Si aquesta película la comparem amb altres esta molt ben feta El que me va fer gracia es que les imágens es vegen com si estigueren en camera rápida en conclusio que me va agradar com estava feta.